Stuff That Should Be Improved

#514

I acknowledge the issue - I will look into it.

1 Like
#515

It seems that the update fix the issue.

2 Likes
#516

@4ndY

It appears your SSL certificate has expired and this site is no longer reachable from most browsers.

I got here though Internet Explorer which appears to not be blocking HTTP Strict Transport Security which is configured on this site.

Firefox and Chrome are blocking DSF. Even the Silk browser on my Amazon Fire tablet is blocking it.

2 Likes
Contacting dsf community website
#517

Thanks mks. The certificate has been updated but the nginx web server didn’t reload afterwards (my bad). Now this is fixed and shouldn’t happen again.

1 Like
#518

the man tryna keep dubstep down

#519

Mixes section is dead. What gives? We all find good ones, but lord knows a lot of mine wind up in Mix of the Day or Brut.

Maybe we should move the former thread to Mixes and reinfuse some life? :hmm:

@moderators

#520

Nah, let’s leave the thread be. I don’t personally even browse the site via the sub cats and I think a lot of other people are the same

1 Like
#521
#522

Cheeky. Don’t know if that could be salvaged though.

#523

Fuck me that’s horrible lmao

1 Like
#524

lol, brings back memories

#525

That’s a pisstake though, surely? Someone ridiculing mt. eden. I mean, look at the channel name lol.

1 Like
#526

yes

#527

I think the quoting feature is not functioning properly. Are other people having the same issue? This is on firefox for me. When I highlight text in other peoples’ posts, the usual quote button pops up, but when i click it, nothing happens, the quote button just disappears and it doesn’t create a post with the quoted text.

@4ndY just lettin ya know

#528

working here, which firefox version are you using?

#529

56.0; it says up to date

#530

try using the restart without add-ons menu option under help and see whats up

#531

no such problem here, Win7 64, Firefox 56.0
think cyclopian might be on the money

#532

Unfortunately, I cannot reproduce it. I have upgraded the forum software recently so maybe this behaviour is changed… could you please check again?

#533

Was able to quote no problem.